Over Transdev

Over Transdev

Wij geven je de vrijheid om te reizen. Waar en wanneer je maar wil. Iedere dag maken we in Nederland vijfhonderdduizend reizen mogelijk, en daar zijn we trots op. We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze elektrische busvloot is de grootste van Europa. Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we gemeenschappen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. Wij zijn een team van mensen voor mensen, en mobiliteit is wat we doen.

Wie wij zijn? Wij zijn Transdev

Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en het Witte Kruis. Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Wij werken onophoudelijk aan de veiligste en meest innovatieve mobiliteitsoplossingen. Onze aanpak is geworteld in langdurige samenwerkingen met het bedrijfsleven en de overheid.

Wij zoeken dan ook mensen die met ons mee willen veranderen. Mensen die oog hebben voor innovatie, veiligheid en plezier in het werk.

Wij zijn Adrie en Anneke, Marlene en Ibrahim. Van oud-staatssecretaris tot voormalig vluchteling, iedereen kan bij ons buschauffeur worden. Wij willen een werkgever zijn waar medewerkers zich welkom en thuis voelen, net als onze reizigers.

Naamloos-1
_DSC7882_connexxion_bewerkt_versie 1

Hoe het is om te werken bij Transdev.

Veel van onze medewerkers wonen en werken in de regio. Je rijdt dan wel op een bus maar je kunt gewoon op de fiets naar je eigen “rijdende kantoor.” Onze buschauffeur zou dus zomaar je buurman kunnen zijn.